Obec Hrušová

Vyhledávání:

 

 Svoz komunálního odpadu

 

 Svozový den:
 PÁTKY V LICHÝCH TÝDNECH
 (počínaje 7. 1. 2022) 


 SVOZ VELKÉHO ODPADU:

 12. 9. 2023

Zájmová sdružení

Počasí v Hrušové


Projekty

publicity-1-220

publicity-2-220

Divadelní představení LIMONÁDOVÝ JOE v Hrušové

PDF

Obec Hrušová a Hrušovský spolek u příležitosti 25. výročí osamostatnění obce a 20. výročí činnosti Hrušovského spolku zve všechny na divadelní představení hudební komedie z divokého západu Limonádový Joe v podání divadelního spolku Šembera Vysoké Mýto.

Představení se uskuteční v neděli 24. září od 15 hodin na tanečním parketě v Hrušové, vstupné dobrovolné, malé občerstvení zajištěno. V případě nepřízně počasí se představení odehraje v sokolovně.

plakát ve stažení v jpg zde>>

MUZIKÁLOVÁ PŘEDLOHA SLAVNÉHO FILMU!

Jiří Brdečka si alkoholuprostého pistolníka vymyslel již v roce 1939. Tenkrát jako povídkového hrdinu pro časopis Ahoj. K filmu Oldřicha Lipského z roku 1964 vedla ještě dlouhá cesta, kterou dláždilo i představení divadla Větrník. Právě tuto Brdečkovu úpravu textu jsme pro vás, milí diváci, nastudovali...

Užijte si dechberoucí kankánové tanečnicedrsné rvačky a známé i neznámé melodie!

V divadelní úpravě zaznívají známé filmové melodie jako Whisky, to je moje gustoSou Far či Arizona, ale také písně, které režisér Lipský do svého filmu nezařadil, například Dostavník či Fešný knír.

Vidět můžete známé vysokomýtské divadelníky: Pavla Peška (Limonádový Joe), Terezu Dejdarovou (Tornádo Lou), Míšu Kotrbovou(Winniefred), Petra Stráníka (její otec Abbe Honesty), Petra Chalupníka (Doug Badman), Miroslava Bezdíčka (padouch Grimpo), Irenu Truhlářovou (barman) či Petra Klofandu (Dakota Kid). Řežie a role Hogafoga se ujal Jakub D. Kočí.

PŘIJĎTE SE S NÁMI ZASMÁT NESMRTELNÝM VTIPŮM!

http://www.ds-sembera.cz/index.php/repertoar/item/190-limonadovy-joe

 
joomla templateinternet security reviews

Mobilní rozhlas

mobilní rozhlas

© Obec Hrušová, powered by bm_cz
University template joomla by internet security review